Over Jantien

Leuk dat je nieuwsgierig bent geworden naar wie ik ben, ik vertel je graag wat meer over mezelf. Ik ben Jantine de Hoop, maar wordt vaak Jantien genoemd.

Als kleuter tekende ik al graag en toen ik leerde schrijven wilde ik dat meteen zo mooi mogelijk doen. Daar begon mijn interesse voor vormgeving en typografie al en dat heeft me nooit meer losgelaten. Na voornamelijk bètavakken op het voortgezet onderwijs werd het voor mij duidelijk dat ik van vormgeving mijn beroep wilde maken, om mijn creativiteit te kunnen delen.

In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam en meteen als grafisch vormgever aan de slag gegaan bij een ontwerpstudio. Na 10 jaar ervaring kan ik zeggen dat ik aan uiteenlopende opdrachten heb gewerkt, van agenda’s tot (school)boeken, van logo’s tot brochures en magazines in allerlei vormen en maten. Nu werk ik voor mezelf en kan ik jou helpen met vormgeving die jij wenst bij Van Jantien!

Van Jantien_pakketje

Wat ontwerp ik voor jou?

Mijn webshop staat boordevol wenskaartjes om het leven te vieren of de ander te bemoedigen. Ook werk ik voor opdrachtgevers. Voor klanten, zoals jij. Of je nu op zoek bent naar een uniek geboortekaartje voor jouw kleintje, binnenkort gaat trouwen of juist grafisch ontwerp nodig hebt voor jouw bedrijf, ik ga graag een samenwerking met je aan. Spreekt mijn stijl je aan? Dan hoor ik graag van jou! Kijk je liever nog even de kat uit de boom? Neem dan een kijkje op mijn Instagram-pagina en leer me daar beter kennen.

Al meer dan 10 jaar grafische ervaring

Geboortekaart   save the date   trouwkaart   welkomstbord   bedankje   traktatie   uitnodiging   rouwkaart   liturgie   logo   visitekaart   briefpapier   flyer   brochure   advertentie   boek   magazine   buitenreclame   illustratie   … en meer!

jantine de Hoop

Mijn webshop staat boordevol kaartjes om het leven te vieren of de ander te bemoedigen. Wie verras jij met een mooie kaart?